×

Butiken Hallsberg

April 2014 öppnade vi vår leksaksaffär i Hallsbergs centrum och var till en början en liten butik på ca 100kvm och den hade då en del till bakom på ytterligare ca 100kvm som vi hade som lager där vi packade alla webborder. 2016 flyttades lagret till en egen lokal och butiken byggdes om så den fick hela ytan på ca 200kvm.

I mars 2020 Flyttade vi till nya lokaler på Tegelgatan 1 i Hallsberg. Här finns vi kvar fortfarande och lokalerna är ca 450kvm, men när vi först öppnade på den nya adressen så var ca 300kvm butiksyta och resterande del fungerade som lager för butiken. Efter ca 1år kände vi att vi ville använda lagerytan för att göra butiken ännu större och i augusti 2021 öppnade vi upp ytterligare 100kvm och nu är butiksytan ca 400kvm!

Webbshop

Vår webbshop startades 2014 och till en början hade den fysiska butiken och webbshoppen samma lager, men med tiden företaget växte blev det svårt hålla koll på alla varor som beställdes online för att sedan plocka dom i butiken och i vissa fall hade någon kanske köpt den sista i butiken, då hade vi inget att leverera till den som köpt online.

Sommaren 2016 flyttades lagret till en egen lokal på ca 150kvm på ny adress, men vi insåg snabbt, redan efter 4-5månader att vi hade flyttat till en alldeles för liten lokal så det fick tänka om igen.

Januari 2017 flyttade vi vårt lager till Lertagsgatan 7 i Hallsberg, här hittade vi en perfekt lokal för oss där det också fanns möjlighet att växa i och det har vi gjort!

Idag är vårt lager ca 1100kvm stort och idag förvaras alla varor som kan köpas i vår webbshop här.

Företaget

Startades av Fredrik Svensson och började som en hobby. Det fanns ett intresse för LEGO, men till slut var det för mycket LEGO och det fanns ingen yta att samla på byggsatserna, så de såldes efterhand att dom hade byggts. Fredrik startade därefter en enskild firma för att köpa in nytt LEGO och sälja vidare och sen har det växt. 2013 tog Fredrik tjänstledigt och 2014 startades aktiebolaget som idag heter Leksaksaffären Sverige AB. Tanken var först att starta ett företag som specialiserade sig på enbart LEGO, men efter att ha analyserat, diskuterat och funderat så kom han fram till att det skulle satsas på en leksaksaffär istället. Därefter har företaget växt till att idag bli en komplett leksaksaffär med mycket brett sortiment.