×

Jag ångar mitt köp

För att ångra ert köp kan ni kontakta oss för att få en retursedel (69kr) som ni lämnar in på valfritt Schenker-ombud. Använder ni den kommer 69kr att dras av på återbetalningen till er.

OBS! Hämtar ni inte ut ert paket och låter det gå i retur till oss tillkommer en kostnad på 149kr (gäller ombudspaket). Tänk även på att produkten ska vara i samma skick som när ni mottog den för att erhålla full återbetalning.

Ni kan även skicka tillbaka paketet till oss med valfri speditör. Försök i dessa fall välja ombudet OK/Q8 i Hallsberg för snabbast hantering från oss.

Leksaksaffären Sverige AB

Tegelgatan 1

69432 Hallsberg

Info@Leksaksaffaren.com

Jag vill avboka min beställning

Det är inte säkert att vi kan avboka en redan lagd beställning, men har vi möjlighet så kommer vi alltid att försöka makulera innan den skickas ut till er. Är ordern packad, men varorna inte är upphämtade hos oss, så kommer vi försöka se om vi kan hitta just ert paket för att avboka det, men vi kan inte gå igenom alla sändningar för att hitta ett paket där kunden vill avboka.

Om det inte var möjligt att avboka er beställning så gäller förfarandet för ånger som ni kan läsa om här ovanför.

Jag har fått en trasig produkt

Har ni haft oturen och få en produkt som inte var bra, så kontakta oss på Info@Leksaksaffaren.com och bifoga bilder samt berätta om vad som är fel på varan, så kommer vi försöka lösa detta så smidigt som möjligt.

Jag hämtade inte ut mitt paket

När en beställning inte hämtas ut så debiteras ni en kostnad på 149kr (gäller ombudspaket). Kostnaden är de faktiska kostnaderna vi blir debiterade för att ett paket inte hämtas ut. Kostnaderna är för leveransen till ombudet och därefter tillbaka till oss.