Smash Ball Set Visa större

Smash Ball Set

275212

Det ultimata spelet för stranden eller trädgården. Roligt och intensivt!  Smash ball liknar volleyboll med skillnaden att bollen istället ska ner i nätet för att sedan studsa upp. Förvaringsväskan gör att...

399 kr

Produktinformation

Det ultimata spelet för stranden eller trädgården. Roligt och intensivt! 

Smash ball liknar volleyboll med skillnaden att bollen istället ska ner i nätet för att sedan studsa upp. Förvaringsväskan gör att det är enkelt att förvara spelet och smidigt att ta med sig när man ska iväg, monteras upp på plats.

Två lag med två deltagare i varje. Spelarna får stå var de vill runt nätet så länge de inte hindrar det andra laget. Bollen får passas inom laget max tre gånger men måste sedan studsas mot nätet. Man får slå bollen med vilken kroppsdel man vill. Missar man bollen så den åker i marken, missar man att studsa en gång i nätet (eller träffar kanten), om samma spelare slår till bollen två gånger eller om en spelare från samma lag blir träffad av bollen efter att den studsat i nätet så förlorar man poängen.

Innehåll: 5 ben, 5 ramrör, 25 krokar (5 krokar per ramrör), 1 nät, 2 tävlingsbollar, 1 lite större träningsboll, 1 pump med nål (nålen finns i pumpens handtag) och 1 förvaringsväska.

Antal spelare: 4

  • Rek ålder: 10+ 

30 andra produkter i samma kategori: