Alga GW:s Detektivlåda

21978103

För dig som drömmer om att bli superdetektiv är denna experimentlåda perfekt! Leif GW Perssons detektivlåda från Alga Science innehåller massor av verktyg för att lista ut vem som är skyldig och vem som...

Tillfälligt slut

379 kr

Produktinformation

För dig som drömmer om att bli superdetektiv är denna experimentlåda perfekt! Leif GW Perssons detektivlåda från Alga Science innehåller massor av verktyg för att lista ut vem som är skyldig och vem som är oskyldig till eventuella brott.

Är du redo för en spännande resa i GW:s värld? På med skyddsutrustningen, spärra av brottsplatsen och börja samla ledtrådar. Finns det fingeravtryck eller skoavtryck? Analysera vätskor och simulera DNA-test. Du lär dig även lämna signalement, skugga en misstänkt, genomföra lyckade förhör och massor av annat som en detektiv behöver kunna! Vardagen är full av mysterier och brott begås hela tiden.

Innehåll: GW:s detektivbok, häfte med praktiska övningar, brottsformulär, instruktioner för aktiviteterna och allt som behövs för att spärra av en brottsplats, samla in fingeravtryck och skoavtryck, simulera DNA-test och jämföra vätskor. Skoskydd, handskar och munskydd ingår också (innehåller stärkelse 20 g, gips 430 g).

  • Rek ålder 8+

30 andra produkter i samma kategori: