LEGO® Ninjago Oni-titan 70658

70658

Hjälp våra ninjahjältar att befria NINJAGO® City från den onda Lord Garmadon och den enorma LEGO® NINJAGO 70658 Oni-titan. Den mycket rörliga titanen har skivkanoner och stora katanasvärd som den kan greppa med händerna. Setet innehåller också 4 LEGO...

Tillfälligt slut

499 kr

-50 kr

549 kr

Produktinformation

Hjälp våra ninjahjältar att befria NINJAGO® City från den onda Lord Garmadon och den enorma LEGO® NINJAGO 70658 Oni-titan. Den mycket rörliga titanen har skivkanoner och stora katanasvärd som den kan greppa med händerna. Setet innehåller också 4 LEGO NINJAGO minifigurer med olika vapen – inklusive Nyas dubbelbladiga lie och Lord Garmadons byggbara katanasvärd – för att inspirera till oändliga rolleksstrider.
Följ med på Lloyd och Nyas djärva uppdrag för att rädda NINJAGO® City från LEGO® NINJAGO 70658 Oni-titan! Undvika de stora katanasvärden och skivkanonerna. Avvärj Lord Garmadon och Harumi med Lloyds svärd och Nyas dubbelbladiga lie. Du kommer att behöva alla dina ninjafärdigheter för att besegra de här onda fienderna och störta den mäktiga titanen!
• Innehåller 4 LEGO® NINJAGO® minifigurer: Lloyd, Nya, Lord Garmadon och Harumi.
• Oni-titan har rörliga armar och ben, greppande händer, en skivkanon på varje arm och ett hölster med 2 stora katanasvärd.
• Vapen: Lloyds svärd, Nyas dubbelbladiga lie, Lord Garmadons 2 byggbara katanasvärd och 2 byggbara spjut, och Harumis 2 katanasvärd.
• Innehåller också Lloyds byggbara flagga.
• Återskapa och iscensätt storslagen ninjaaction från tv-serien NINJAGO®: Masters of Spinjitzu.
• Modellen är 25 cm hög, 7 cm lång och 18 cm bred.
Antal bitar: 522
Rekommenderad ålder: 8-14

30 andra produkter i samma kategori: