Experiment Set 150 experiment Visa större

Experiment Set 150 experiment

5854403

Experimentlåda med möjlighet att utföra hela 150 kemiska experiment. Upptäck och lär dig massor om kemiska reaktioner med hjälp av den här intressanta kemilådan. Perfekt för den som är intresserad av kemi...

349 kr

Produktinformation

Experimentlåda med möjlighet att utföra hela 150 kemiska experiment. Upptäck och lär dig massor om kemiska reaktioner med hjälp av den här intressanta kemilådan. Perfekt för den som är intresserad av kemi och naturvetenskap (eller för att väcka intresse hos den som är ointresserad) och vill ha ett försprång med goda baskunskaper i skolan. Mycket laborationsmaterial och vetenskaplig bruksanvisning med många bilder ingår.

Innehåll: skyddsglasögon, mätbägare med lock, provrör med proppar, omrörare, flaskborste, pipett, atommodeller, sugrör, ballonger, mätglas, tratt, säkerhetsnyckel för provrör, provrörsställ, spatlar, filtrerpapper, tunn slang, pincett, såpbubbelredskap, mätsprutor, kemiska ämnen (koppar(II)sulfat, järn(II)sulfat, vinsyra, natriumkarbonat, universalindikatorpapper) och illustrerad bruksanvisning.
Innehåller ej vanliga hushållsmaterial eller samtliga material som krävs för att utföra experimenten.

Rek ålder 8+ (ska användas under tillsyn av vuxen, läs varningtext innan användning).

  • Rekommenderas ej till barn under 3 år.

30 andra produkter i samma kategori: