LEGO® Hidden Side Kvaddad räkbåt 70419

70419

En rolig, helt interaktiv AR-spökjakt! Är du redo att gå till den dolda sidan? Det är spöktrubbel vid Capers Cliffs! Ladda ner LEGO® Hidden Side™ appen och rikta telefonen mot den kvaddade räkbåten för...

349 kr

Produktinformation

En rolig, helt interaktiv AR-spökjakt!

Är du redo att gå till den dolda sidan? Det är spöktrubbel vid Capers Cliffs! Ladda ner LEGO® Hidden Side™ appen och rikta telefonen mot den kvaddade räkbåten för att få modellen att komma till liv och avslöja AR-spelupplevelsen. Se hur saker händer i appen när du interagerar med setet i den verkliga världen. Samarbeta med hjältarna Jack Davids och Parker Jackson för att rädda Newbury och få den hemsökta världen att bli som vanligt igen – ett spöke i taget. Utforska den ständigt föränderliga dolda sidan, lös nya mysterier, hitta coola föremål, fånga alla spöken för att lägga till dem i din spöksamling och besegra spökbossen kapten Archibald – om du vågar. Eller skapa dina egna spökjaktsäventyr med det här grymma LEGO byggsetet!

• Ladda ner LEGO® Hidden Side™ appen och rikta telefonen mot den kvaddade räkbåten för att få detta byggset att komma till liv och avslöja den dolda sidan. Flytta runt telefonen för att upptäcka en ständigt föränderlig miljö gömd runt modellen.
• Denna AR-leksak för barn innehåller 4 minifigurer, hjältarna Jack Davids och Parker L. Jackson, kapten Jonas och hans son Jonas jr, plus Davids spökhund Spencer och den legendariska albinoalligatorn för actionfyllda rollekar.
• Setet innehåller en cool, sjöfartsinspirerad räkbåt som kan delas i två och sättas ihop igen, plus en klossbyggd klippa som kan bli ”hemsökt”.
• LEGO® Hidden Side™ lekseten utspelar sig i den fiktiva staden Newbury där spöken hemsöker både människor och byggnader. Barn kan iscensätta spännande spökjaktsäventyr som kombinerar fysiska LEGO modeller med en helt interaktiv AR-spelupplevelse.
• Bygg och lek med det fysiska setet och få det sedan att komma till liv när du interagerar med setet genom AR-appen.
• Att använda LEGO® Hidden Side™ appen är som att titta genom ett fönster på en cool och kuslig dold sida, fylld med utmanande mysterier att lösa, spöken att besegra och unika spökbossar att kämpa mot i varje set.
• För att få den fullständiga AR-upplevelsen krävs en surfplatta eller mobiltelefon (ingår inte). Kompatibel med utvalda iOS- och Android-enheter. Kontrollera kompatibilitet på www.LEGO.com/devicecheck. Barn bör fråga om lov innan de går online.
• Skeppsvraket på ön är 19 cm högt, 24 cm brett och 12 cm djupt.
• Räkbåten är 15 cm hög, 8 cm bred och 18 cm djup.

Antal bitar: 310
Rekommenderad ålder: 7+

30 andra produkter i samma kategori: