LEGO® Hidden Side Paranormal jaktbuss 3000 70423

70423

Fånga spöken med den här förstärkta skolbussen och roliga AR-spelupplevelsen! Dags att besöka den dolda sidan! Vågar du? Ladda ner LEGO® Hidden Side™ appen och rikta telefonen mot skolbussen för att...

Tillfälligt slut

649 kr

-50 kr

699 kr

Produktinformation

Fånga spöken med den här förstärkta skolbussen och roliga AR-spelupplevelsen!

Dags att besöka den dolda sidan! Vågar du? Ladda ner LEGO® Hidden Side™ appen och rikta telefonen mot skolbussen för att få den att komma till liv. Lek med modellen och se vad som händer i appen. Utforska den ständigt föränderliga dolda sidan, lös nya mysterier, hitta coola föremål, fånga och samla alla spöken och besegra spökbossen Spewer – om du vågar. De 2 hemsökta arbetarna attackerar och den hemsökta spökmonstertoaletten skjuter bruna plattor – usch! Kan du besegra dem? Dra ut kommandostationen och fäll ut kanonerna på sidorna – dags att fånga spöken! Eller skapa dina egna spökjaktsäventyr med det här grymma LEGO klossbyggsetet!

• Ladda ner LEGO® Hidden Side™ appen och rikta telefonen mot den paranormala jaktbussen 3000 för att få denna skolbuss att komma till liv. Flytta runt telefonen för att upptäcka en ständigt föränderlig miljö gömd runt modellen.
• Denna AR-leksak innehåller 6 figurer: Jack Davids med smartphone och tjejminifiguren Parker L. Jackson med smartphone, tekniknörden J.B., arbetarna Nanna och Bill, och Davids spökhund Spencer.
• Den här skolbussen har en utfällbar kommandocentral, utfällbara ”av-spökifierande” kanoner, skannrar på taket och plats för 4 minifigurer inuti. En portabel toalett kan förvandlas till ett hemsökt spökmonster som spottar ut bruna plattor för massor av galna rollekar.
• LEGO® Hidden Side™ lekseten utspelar sig i den fiktiva staden Newbury där spöken hemsöker både människor och byggnader. Barn kan iscensätta spännande spökjaktsäventyr som kombinerar fysiska LEGO modeller med en helt interaktiv AR-spelupplevelse.
• Bygg och lek med det fysiska setet och få det sedan att komma till liv när du interagerar med setet genom AR-appen.
• Att använda LEGO® Hidden Side™ appen är som att titta genom ett fönster på en cool och kuslig dold sida, fylld med utmanande mysterier att lösa, spöken att besegra och unika spökbossar, som Spewer, att kämpa mot i varje set.
• För att få den fullständiga AR-upplevelsen krävs en surfplatta eller mobiltelefon (ingår inte). Kompatibel med utvalda iOS- och Android-enheter. Kontrollera kompatibilitet på www.LEGO.com/devicecheck. Barn bör fråga om lov innan de går online.
• Den paranormala jaktbussen 3000 är 15 cm hög, 10 cm bred och 29 cm lång.

Antal bitar: 689
Rekommenderad ålder: 9+

30 andra produkter i samma kategori: