LEGO® Hidden Side Newburys hemsökta gymnasium 70425

70425

En kusligt rolig skolupplevelse med AR-teknik! Vågar du besöka Newburys gymnasium på den dolda sidan? Ladda ner LEGO® Hidden Side™ appen och rikta telefonen mot skolan för att få den att komma till liv. Lek med...

1 299 kr

-100 kr

1 399 kr

Produktinformation


En kusligt rolig skolupplevelse med AR-teknik!

Vågar du besöka Newburys gymnasium på den dolda sidan? Ladda ner LEGO® Hidden Side™ appen och rikta telefonen mot skolan för att få den att komma till liv. Lek med modellen i verkliga världen får saker att hända i appen. Utforska den ständigt föränderliga dolda sidan, lös nya mysterier, hitta coola föremål, fånga alla spöken för att lägga till dem i din spöksamling och besegra spökbossen mr Nibs – om du vågar. Kan du hjälpa hjältarna Jack Davids och Parker Jackson att besegra spökena och få skolan att återgå till det normala? Kolla in alla grymma detaljer och se om du kan hitta den dolda kammaren och ledtrådarna. Eller skapa dina egna spökjaktsäventyr med det här grymma LEGO klossbyggsetet!

• Ladda ner LEGO® Hidden Side™ appen och rikta telefonen mot Newburys hemsökta gymnasium för att få denna skolleksak att komma till liv. Flytta runt telefonen för att upptäcka en ständigt föränderlig miljö gömd runt modellen.
• Denna AR-leksak innehåller 8 figurer: Jack Davids med smartphone och tjejminifiguren Parker L. Jackson med smartphone, Douglas Elton, Rose Davids, rektorn mr Clarke, eleverna Paola och Wade, och Davids spökhund Spencer.
• Denna skolleksak innehåller många roliga funktioner som sätter fart på fantasin, som en dold kammare, busstation på framsidan, datorlabb, bibliotek, badrum, kemirum och klocktorn. Hela skolan kan ändras från normal till hemsökt.
• LEGO® Hidden Side™ lekseten utspelar sig i den fiktiva staden Newbury där spöken hemsöker både människor och byggnader. Barn kan iscensätta spännande spökjaktsäventyr som kombinerar fysiska LEGO modeller med en helt interaktiv AR-spelupplevelse.
• Bygg och lek med det fysiska byggsetet och få det sedan att komma till liv när du interagerar med det i AR-appen.
• Att använda LEGO® Hidden Side™ appen är som att titta genom ett fönster på en cool och kuslig dold sida, fylld med utmanande mysterier att lösa, spöken att besegra och unika spökbossar, som mr Nibs, att kämpa mot i varje set.
• För att få den fullständiga AR-upplevelsen krävs en surfplatta eller mobiltelefon (ingår inte). Kompatibel med utvalda iOS- och Android-enheter. Kontrollera kompatibilitet på www.LEGO.com/devicecheck. Barn bör fråga om lov innan de går online.
• Gymnasiet är 30 cm högt, 43 cm brett och 26 cm djupt när det är hemsökt.

Antal bitar: 1474
Rekommenderad ålder: 9+

30 andra produkter i samma kategori: