LEGO® Hidden Side Attack mot räkstugan 70422

70422

En galen, kulinarisk spökjakt kombinerad med en AR-spelupplevelse! Är du redo att gå till den hemsökta dolda sidan? Ladda ner LEGO® Hidden Side™ appen och rikta telefonen mot räkstugan för att få den att komma...

549 kr

-50 kr

599 kr

Produktinformation

En galen, kulinarisk spökjakt kombinerad med en AR-spelupplevelse!

Är du redo att gå till den hemsökta dolda sidan? Ladda ner LEGO® Hidden Side™ appen och rikta telefonen mot räkstugan för att få den att komma till liv. Utforska den ständigt föränderliga dolda sidan, lös nya mysterier, hitta coola föremål, fånga och samla alla spöken och besegra spökbossen – om du vågar. Kocken Enzo och servitrisen Sally är hemsökta av spökbossen Anomalo och orsakar stora problem för stugans gäster. Kör mot all action med Parker Jackson på den högteknologiska gokarten. Detta lekset är fullt med grymma detaljer och en räkstuga med en skylt som kan bli hemsökt! Eller skapa dina egna spökjaktsäventyr med det här grymma LEGO klossbyggsetet!

• Ladda ner LEGO® Hidden Side™ appen och rikta telefonen mot räkstugan för att få detta byggset för barn att komma till liv. Flytta runt telefonen för att upptäcka en ständigt föränderlig miljö gömd runt modellen.
• Denna AR-leksak innehåller 6 figurer: Jack Davids med smartphone och tjejminifiguren Parker L. Jackson med smartphone, kocken Enzo med två knivar, Sally med bricka och mugg, Ronny och Davids spökhund Spencer.
• Denna unika leksak innehåller en cool gokart med plats för 2 minifigurer, ett mycket detaljerat kök i räkstugan och en stor räkskylt som kan tas av och ändras till en hemsökt skylt.
• LEGO® Hidden Side™ lekseten utspelar sig i den fiktiva staden Newbury där spöken hemsöker både människor och byggnader. Barn kan iscensätta spännande spökjaktsäventyr som kombinerar fysiska LEGO modeller med en helt interaktiv AR-spelupplevelse.
• Bygg och lek med det fysiska setet och få det sedan att komma till liv när du interagerar med setet genom appen.
• Att använda LEGO® Hidden Side™ appen är som att titta genom ett fönster på en cool och kuslig dold sida, fylld med utmanande mysterier att lösa, spöken att besegra och unika spökbossar, som Anomalo, att kämpa mot i varje set.
• För att få den fullständiga AR-upplevelsen krävs en surfplatta eller mobiltelefon (ingår inte). Kompatibel med utvalda iOS- och Android-enheter. Kontrollera kompatibilitet på www.LEGO.com/devicecheck. Barn bör fråga om lov innan de går online.
• Räkstugan är 19 cm hög, 32 cm bred och 10 cm djup när den är hemsökt.

Antal bitar: 578
Rekommenderad ålder: 8+

30 andra produkter i samma kategori: