Hatchimals Colleggtibles Snäcka 6-pack Rosa

6046155A

6-pack Hatchimals CollEGGtibles Color changing i en ask som ser ut som en snäcka.  Äggen ligger i en glittrig ask av plast som går att öppna och stänga. Perfekt att förvara sina favorithatchimals i! I asken finns 6 ägg som du får kläcka själv. Dessa ägg är superglittriga med en vacker struktur och figurerna som finns i dem är color changing-figurer vilket innebär att delar av dem ändrar färg när du stoppar dem i varmt vatten! I kallt vatten eller rumstemperatur återfår de sin vanliga färg. Hatchimals CollEGGtible behöver din hjälp att kläcka! Håll ägget i dina händer och gnugga hjärtat. När det ändrar färg, är det klart att kläcka! Tryck på ägget för att knäcka det och upptäcka vilken Hatchimal CollEGGtible som finns inuti. Botten på ägget kan sedan användas som ett litet bo. Varje Hatchimal har glittrande vingar och tillhör en unik familj. När du kläckt fram dina Mermal Magic-figurer kan du stoppa dem i varmt vatten för att se hur de ändrar färg. Beroende på vilka figurer du fått kommer de ändra mellan olika färger. Mått ca: Ägg 4,2 x 3,17 cm, figurer 2,5–3,2 cm höga, ask 13 x 11 x 6 cm Rekommenderad ålder 5+ Rekommenderas ej till barn under 3 år. 

Mer detaljer

259 kr

Produktinformation

6-pack Hatchimals CollEGGtibles Color changing i en ask som ser ut som en snäcka.  

Äggen ligger i en glittrig ask av plast som går att öppna och stänga. Perfekt att förvara sina favorithatchimals i! I asken finns 6 ägg som du får kläcka själv. 

Dessa ägg är superglittriga med en vacker struktur och figurerna som finns i dem är color changing-figurer vilket innebär att delar av dem ändrar färg när du stoppar dem i varmt vatten! I kallt vatten eller rumstemperatur återfår de sin vanliga färg. 

Hatchimals CollEGGtible behöver din hjälp att kläcka! Håll ägget i dina händer och gnugga hjärtat. När det ändrar färg, är det klart att kläcka! Tryck på ägget för att knäcka det och upptäcka vilken Hatchimal CollEGGtible som finns inuti. Botten på ägget kan sedan användas som ett litet bo. Varje Hatchimal har glittrande vingar och tillhör en unik familj. 

När du kläckt fram dina Mermal Magic-figurer kan du stoppa dem i varmt vatten för att se hur de ändrar färg. Beroende på vilka figurer du fått kommer de ändra mellan olika färger. 

Mått ca: Ägg 4,2 x 3,17 cm, figurer 2,5–3,2 cm höga, ask 13 x 11 x 6 cm 

Rekommenderad ålder 5+ 

  • Rekommenderas ej till barn under 3 år. 

30 andra produkter i samma kategori: