L.O.L. Surprise Fuzzy Pets

556275

L.O.L Surprise Fuzzy Pets Makeover Series. Skala av den flaskformade förpackningen och hitta överraskningar i form av en söt figur (eller tvillingar) med tillbehör. För att få veta vilken figur du fått behöver du...

259 kr

Produktinformation

L.O.L Surprise Fuzzy Pets Makeover Series. Skala av den flaskformade förpackningen och hitta överraskningar i form av en söt figur (eller tvillingar) med tillbehör. För att få veta vilken figur du fått behöver du tvätta av den fluffiga ytan! Välj själv hur mycket fluff du vill ha kvar på din figur!

Klä på de medföljande accessoarerna. Till förpackningen finns ett snöre som du kan sätta fast för att kunna bära med dig flaskan som en liten väska. Förpackningen kan även användas för att bada din figur.

LOL Surprise är roliga att öppna och innehåller flera spännande överraskningar. Figurerna med tillbehör är sedan roliga att leka med eller samla på.

Innehåll: fuzzy pet (antingen en eller två lite mindre tvillingar), hemligt meddelande, samlarsticker och tillbehör (exakt innehåll syns inte på utsidan utan det får du veta först när du öppnat förpackningen)..

Förpackningens mått: ca 13 cm hög och 7 cm i diameter.

  • Rekommenderas ej till barn under 3 år.

30 andra produkter i samma kategori: